Wijnland Kroatië is de grootste importeur van Kroatische wijnen in Nederland. Via de webwinkel kunt u diverse wijnen en wijngerelateerde producten bestellen. Wijnland Kroatië werkt nauw samen met wijnhuizen zodat we u de beste wijnen en wijngerelateerde producten tegen scherpe condities kunnen bieden.

Informatie
Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief 21% BTW en heffingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. Deze website is met de grootste zorg samengesteld door Wijnland Kroatië. Er wordt gestreefd naar een zorgvuldige controle van de informatie die op de website wordt aangeboden, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Mocht u toch onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit wilt doorgeven.

Copyright
Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij Wijnland Kroatië, tenzij anders is aangegeven. U mag deze informatie lezen en downloaden, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, versturen of verkopen zonder de toestemming van Wijnland Kroatië of de auteur.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Links naar externe websites
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Wijnland Kroatië geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van externe websites.

Leave a Comment