Shopping Cart

Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd – 30 dagen bedenktijd – Bestelling boven 50,- gratis bezorgd – Kroatische wijn achteraf betalen

Over Wijnland Kroatië

Alle wijnen van Wijnland Kroatië zijn afkomstig van wijnboeren die nog met passie en vakmanschap wijn maken. De wijnen in ons assortiment zijn bij voorkeur zuivere wijnen, gemaakt van verantwoord, liefst biologisch, geteelde druiven.

Wijnland Kroatië is de grootste importeur van Kroatische wijn in Nederland. Via de webwinkel kunt u diverse wijnen en wijngerelateerde producten bestellen. Wijnland Kroatië werkt nauw samen met wijnhuizen zodat we u de beste wijnen en wijngerelateerde producten tegen scherpe condities kunnen bieden.

Wij zoeken naar bijzondere wijnen die niet overal even gemakkelijk te verkrijgen zijn en hebben ons gespecialiseerd in de import van Kroatische kwaliteitswijnen. Kroatië biedt een variatie aan bijzondere inheemse druivenrassen, superieure kwaliteitswijnen en heeft een lange geschiedenis op wijngebied.

Wij selecteren en importeren alle wijnen zelf. Doordat wij de wijn zelf grootschalig inkopen direct bij de wijnboeren kunnen wij kwalitatief hoogwaardige wijnen aanbieden voor scherpe prijzen.

Wijnland Kroatië onderscheidt zich door een strenge selectie van wijn, alleen wijn van hoge kwaliteit wordt in het assortiment genomen. Wijnen van Wijnland Kroatië zijn dan ook nadrukkelijk wijnen uit het midden- en topsegment.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven 50,-

Morgen bezorgd

Indien voor 16:00 besteld

30 dagen bedenktijd

Koatische wijn in alle rust proeven

100% veilig afrekenen

iDeal, Creditcard, Bancontact, Klarna