Een overzicht van alle interessante Kroatische wijn in de aanbieding. Al onze wijn die in de aanbieding is kunt u direct uit onze voorraad bestellen. Hieronder het complete aanbod van verschillende soorten wijn in de aanbieding.

Aanbieding Graševina wijn uit Kroatië van topkwaliteit, achterkant van de flesGraševina wijn uit Kroatië van topkwaliteit

Graševina van topkwaliteit

Aangenaam aroma en een tikje zoetachtige smaak van honing
(35)
14.52 12.98
Aanbieding Merlot wijn uit Kroatië van topkwaliteit, achterkant van de flesMerlot wijn uit Kroatië van topkwaliteit

Merlot van topkwaliteit

Aangename fruitige aroma en smaak van pruimen en zwarte kersen
(22)
14.52 12.98
Aanbieding Plavac mali wijn uit Kroatië van topkwaliteit, achterkant van de flesPlavac mali wijn uit Kroatië van topkwaliteit

Plavac Mali van topkwaliteit

Elegante wijn met aroma's van pruimen, vijgen en tikje mediterrane kruiden
(31)
14.52 12.98
Aanbieding Pošip is een wijn uit Kroatië van topkwaliteit,achterkant van de flesPošip is een wijn uit Kroatië van topkwaliteit

Pošip van topkwaliteit

Delicate rijpe droge zachte smaak en geweldig fruitig intens aroma
(35)
14.00 12.98
Aanbieding

Interessante aanbieding van wijn uit Kroatië

Ons aanbod van Kroatische wijn in de aanbieding wisselt periodiek. Zowel rode wijn in de aanbieding van verschillende druivenrassen als witte wijn in de aanbieding van verschillende druivenrassen. Wij hebben dan ook meerdere wijnen in de aanbieding uit verschillende Kroatische regio’s.

Zit er dit keer geen wijn voor je in aanbieding? Grote kans dat dit volgende keer wel het geval is, houd daarom deze pagina met al onze aanbiedingen van wijn in de gaten.

Kroatische wijn in aanbieding

Voor een goede aanbieding van wijn kunt u altijd bij ons terecht. Het aanbod van Kroatische wijn in de aanbieding varieert naar verloop van tijd, omdat wij u graag nieuwe, lekkere wijnen willen laten proeven.

Omdat wij geen dure winkelpanden hoeven te huren en onderhouden kunnen wij onze wijn in de aanbieding doen. Hierdoor zijn de prijzen van wijn scherp geprijsd, hierdoor profiteert u van de goedkope wijn. Bij ons kunt gemakkelijk uw favoriete Kroatische wijn in de aanbieding bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Hierdoor kunt u tegen gemakkelijk nieuwe wijn goedkoop uitproberen!